Чипсове GRIVAS
28.12.2020
Lupy
30.06.2021

Imamchovek.bg е нова българска платформа, чийто дизайн е разработен изцяло от нашия екип. Трансформирахме идеята в изрядно потребителско изживяване с персонализирани UI-елементи. Целта на Imamchovek.bg е да даде безброй възможности на фрийленсъри от всякакви професии. Те могат да предлагат и споделят своите услуги през уеб сайта. Обратната връзка на клиентите е господар. Тези характеристики представляват основните ценности на екипа зад Imamchovek.bg – кариерно развитие и доверие. Независимо дали търсиш човек, или ти си човека – Imamchovek.bg е твоето място!

Логото, което направихме за Imamchovek.bg е вдъхновено от стрийт арт. Използвахме персонализиран графити шрифт без правила, който въплъщава идеята за свободата на избора. Буквата „М“ е креативно стилизирана като двама човека, сключващи сделка.

Всички три основни цвята, използвани за дизайна на Imamchovek.bg, са символични. Жълтото представлява идеята на платформата за комуникация между хората. Синьото символизира доверие и честност, докато оранжевото се равнява на кариерно израстване и бизнес успех.


Комуникационни визии