Уча.се
28.12.2020
All In Studio
28.12.2020
 
 
БРАНДИРАНЕ, КОНСУЛТИРАНЕ, ДИГИТАЛНО, АУТДООР, ПРИНТ, УЕБ

Проф. д-р Л. Цоцорков и играта “All stars”

Клиент: Thracian Hoteliers


Посети сайта
 

Първото в България Международно състезание по футбол за деца, кръстено на най-известния гражданин на Панагюрище – проф. д-р Л. Цоцорков и All stars game с италиански и български футболни легенди, - се проведе на 4-ти и 5-ти декември в залата „Арена Азарел“. Легендите, които взеха участие в събитието, бяха Франко Бареси, Маурицио Ганц, Стефано Такони, Морено Торичели, Салваторе Шилачи, Диего Фикара, Стефано Еранио, Георги Иванов – Гонзо, Наско Сираков, Цанко Цветанов, Йордан Господинов, Асен Караславов, Бончо Генчев, Емил Костадинов, Дончо Донев и Георги Славчев. Целта на състезанието е да се превърне в традиция, да вдъхновява децата да се занимават професионално или любителски със спорт и да развие спорта в Панагюрище. EYAS DESIGN беше отговорна за създаването и разработването на логото, бранд идентичността, цялата организация на събитието, уебсайта, билбордите, медийните стени, стратегията, онлайн кампанията, медия планирането и онлайн рекламата.

 
 

Създадохме уникално лого, което ще се отличава в подобни събития, очаквани в близкото бъдеще. Включихме инициалите „ЛЦ“ в тотема, като създадохме образ на победил спортист, пресичащ маратонската лента.

 
 

Задачата на нашия екип беше да изгради една изцяло нова марка, която да е в пълна хармония с впечатляващата природа и уникалната идентичност на Панагюрище. Докато развиваше идентичността, нашият екип създаде и медийна стена за пресконференции, баджове, папки, покани, цялостно вътрешно и външно брандиране за зала „Арена Азарел“, тениски, пликове и комплекти за играчите.

 
 

Уебсайтът, който създадохме, е направен за лесно използване. Най-важното, има система за управление на съдържанието и блог секция. Адаптивният му дизайн го прави добре видим и на компютър, и на мобилни устройства. В уебсайта имаше форма за онлайн регистрация за участие и даваше резултатите в реално време, докато течеше състезанието.

 
 

Трудната задача пред екипа ни, отговорен за социалните медии, беше създаването на общност за кратък период от време – за около месец. Успешно събрахме хиляди последователи и потребители, интересуващи се от състезания, които да допринесат за високите резултати на организираните от нас игри. Социалните мрежи Фейсбук и Инстаграм бяха едни от основните ни канали за комуникация с таргет аудиторията ни. Там се публикуваха новини и снимки за състезанието, а резултатите от футболните мачове се предаваха на живо. Успяхме да създадем събитие, което събра над 2000 души за период от три седмици, и да напълним всички места в зала „Арена Азарел“. Разработихме цялостна постинг стратегия за Фейсбук и Инстаграм, постигайки силни резултати с нашите кампании.

 

Успяхме да привлечем вниманието на повече от 90 влиятелни български медии, които отразяваха събитието на своите сайтове с милиони читатели. Най-голямата спортна медия в България – Sportal – и популярният ТВ канал – Канал 3 – излъчваха на живо вълнуващата “All stars game”. Живото предаване на “All stars game” привлече огромна част от българите, пренасяйки ги в света на световния футбол и давайки им възможност да преживеят магията на играта.